top of page

Over ons

Website De Bellekens in het nieuw

Voor het nieuwe jaar heeft vriendenclub De Bellekens een volledig vernieuwde website met vele extra's.

Wat er allemaal nieuw is kan je hieronder bekijken:

Het eerste wat gekende bezoekers zal opvallen is onze nieuwe agenda functie. Al onze jaarlijkse activiteiten zijn hierin terug te vinden.

Tips en weetjes voor gezonde planten, hoe zelf te composteren of om zelf een verwarmde stekkenbak te maken.

De Bellekens zal vanaf nu op geregelde tijd een nieuwsbrief versturen naar zijn abonnees. Eenvoudig aan te vragen via het formulier onderaan deze pagina.

Historie

Constant Janssens richtte de ‘vriendenkring De Bellekens’ op in 1994, een hobbyclub voor fuchsia’s, pot –en kuipplanten. Later in 2005 is de naam gewijzigd naar ‘Vriendenkring De Bellekens Hemiksem-Rupelstreek’. In de eerste plaats is het een vriendenkring waar iedere planten –en bloemenliefhebber welkom is. De club staat voor zoveel mogelijk kennis opdoen en delen over het kweken van fuchsia’s, pot –en kuipplanten. De ervaringen worden gedeeld tijdens de bijeenkomsten van de club. Tot op de dag van vandaag krijgen we telkens nieuwe leden bij en dit succes zie je dan ook terug in onze toenemende activiteiten en de jaarlijkse tentoonstelling.

Het bestuur

IMG_0885_edited.jpg
IMG_0867_edited.jpg
IMG_0843_edited.jpg
IMG_0893_edited.jpg
IMG_0880_edited.jpg
IMG_0870_edited.jpg

Leo Van Echelpoel

Willy De Reys

Sonja Smets

François Lauwers

Rita Loots

De club wordt dagelijks geleid door het bestuur dat bestaat uit 6 leden, de voorzitter, de ondervoorzitter, de secretaris, de penningmeester en twee bestuursleden voor diverse taken. Elk jaar wordt er in januari een statutaire vergadering gehouden, waarin
minimaal 2 nieuwe bestuursleden gekozen/herkozen worden. Het reglement van inwendige orde kan u hieronder lezen.

Nieuwsbrief
bottom of page